Völgyliget

Völgyliget
// Völgyliget kártya

A Volumetric csoport vevői felelős döntéshozók, legyen szó a magyar vagy Európa más területein lévő piacokról. Hiszünk abban, hogy nem a mi feladatunk kiválasztani egyes ’akciók’ keretében példakánt vevőink konyhabútorának méretét vagy éppen színét, a padlóburkolatokat, a nappali, esetleg a hálószoba berendezését.

Völgy Liget Kártya programunk keretében kiemelt kereskedelmi Parnereinkkel közösen a fentiekben leírt, megszokott eljárással ellentétben más, Vevőink döntési szabadságát tiszteletben tartó kedvezmény-rendszert kínálunk Vevőinknek, ami körültekintően használva egyedülálló kedvezmény-együttest biztosít Kártyaprogramunk keretében, mely a Völgy Ligetben lakásokat vásárló végleges adásvételi szerződéssel rendelkező Vevőink részére került kialakításra.

Vevőink Kártyaprogramunk keretében exkluzív, egyedi feltételekkel vehetik igénybe Kiemelt Partnereink szolgáltatásait, illetve vásárolhatnak termékeikből.

Kiemelet Partnereink, ABC sorrendben:

Game Dekor Studio - Egyedi konyha- és fürdőszobabútorok / www.gamedekor.hu

ID Design - Design bútorok, lakberendezés, lakáskiegészítők / www.iddesign.hu

Miele - Minőség, megbízhatóság, hosszú élettartam. Miele prémium háztartási készülékek / www.miele.hu

A Völgy Liget Kártyaprogramról örömmel nyútunk Önöknek további információt a www.volgyliget.hu email címen vagy a +36 30 571 00 00 telefonszámon.